för grupper och företag

Bokningar

Vi tar emot bokningar från och med februari 2023. Se detaljerad info nedan.

Skräddarsydda visningar och vandringar

Vi hoppas kunna erbjuda visningar i utställningar och Akvariet samt vandringar i närområdet för beställande grupper från och med februari 2023. Vi tar emot förfrågningar från och med januari 2023.

PRISER
Dagtid 1200 kr
Kvällstid (kl 18 och framåt ) 1800 kr

BOKA
bokningar.sjofartsmuseum@kultur.goteborg.se

Program

Vi samarbetar gärna med externa aktörer när det gäller vårt publika program. Programsamarbeten är aktuellt först under hösten 2023, men hör gärna av er till oss med ideér eller färdiga koncept.

Programkontakt:

maria.aunell@kultur.goteborg.se

Boka lokal

Vi tar för tillfället inte emot bokningar av lokaler. Vår förhoppning är att kunna iordningställa våra lokaler och välkomna bokningar från april och framåt, i en mindre skala. Återkom gärna i mars så ser vi om vi kan möta era önskemål.

Kontakt: info.sjofartsmuseetakvariet@kultur.goteborg.se

Stadsvandringar

Gathenhielmska reservatet

Stadsvandring i det gamla Majorna. I reservatet finns många gamla hus kvar, och hit hör historierna om Lasse i Gatan, Allmänna vägen med sina minnen av krogar och busliv samt Söderlingska trädgården, där de rika och berömda en gång brukade gå på bjudning…

Klippan

Stadsvandring i Klippans kulturreservat, där Göteborgs uthamn låg i flera hundra år. Vi besöker Gamla Älvsborgs slott, Ostindiska kompaniets hus och ”kungens porterkar”.

Föredrag

Vill ni att vi kommer till er med ett föredrag? Vi erbjuder intressanta föredrag, populärt hållna med många roliga bilder. Från och med februari 2023.

Läs mer